Lång-helg

Så var den här veckans jobb avklarat. Skönt! Fast det blir ingen sovmorgon imorrn för vi hade tänkt komma iväg till Sthlm runt 8-tiden. Men man kan ju sova lite i bilen...fast det kanske inte blir så populärt :)

Ikväll var jag och lämnade Svea hos Jonas. Ekke var där också. De åt tacos. Synd att jag redan hade ätit middag. Satt där i ungefär 2 timmar och snackade och kikade på Grannfejden. Trevligt!

Läste i ST att det varit ett våldtäktsförsök här i Nacksta idag på eftermiddan. http://www.st.nu/toppnyhet/index.html . Det känns läskigt, hoppas de får fast honom så man vågar va ute i skogen och gå....

Igår var jag på stan med Tom. Kul att umgås lite med honom, det blir inte så ofta nuförtiden tyvärr. Han är busy med tjejen. Provade jackan på Vero moda igen men den kändes inte lika bra den här gången så det blev inget köp. Däremot hittade jag ett par snygga leggings på Esprit. Har aldrig satt min fot i den affären tidigare..

Ska köpa nytt halsband till Svea också.  Det som är på bilden nedan. Svart med blommor på. Kommer att bli så snyggt på henne nu till sommaren :) Det kostar 1200 kr i normala fall men det är 75 % rabatt nu. Perfekt! Finns så lite roliga halsband till stora vovvar tycker jag....

image19

Grillning

I helgen har vi haft grillpremiär. Fy fan vad gott det är med grillat! :) I fredags grillade vi bara på balkongen, blev spett med kött och nå kryddstarka köttbullar. Sen igår så var vi i Sörberge hos nå kompisar till Björn och grillade igen, då bliddet det typ nå marinerad karrè med potatissallad.
Svea var med också, hon hade jättekul och sprang lös med deras hundar hela tiden. Chihuahuan vågade de däremot inte släppa för det är ju så lätt att Svea råkar trampa på den av misstag, så hoppig och busig som hon är. Men den lite större hunden, som är nån kinesisk nakenhund-blandning hade hon jättekul med. De kutade runt som dårar.

Sötnosen var helt slut när vi kom hem på kvällen, för tidigare på dagen så hade vi ju varit ute och gått med henne i skogen i 2 timmar också. :) Jag gjorde värsta vurpan i skogen också. Det var en lång brant backe helt täckt med is och jag skulle ta mig ner där och så tänkte jag hålla i mig i liten gran som stod vid sidan om stigen men den var lös....avsågad till och med!!!  och jag flög i backen med granen över mig...ajj :P

Idag blir det nog lite Birsta. E sugen på en vit jacka från vero moda, men har lite beslutsångest...hade den varit svart så hade jag inte tvekat, för jag har ju redan en vit..men modellen är så snygg...Borde kanske vänta med shoppingen tills på onsdag då vi är i Sthlm...jaa vi får väl se.

Iskender

Idag har jag varit ledig så jag började dagen med lite spinning kl 06:45 sen passade jag på att städa vardagsrummet grundligt, skurade alla golv + tvättade mattor och överkast och en massa andra grejer. Måste putsa fönstrena snart också, man ser knappt igenom dem.

Det har varit himla fint väder i flera dagar nu. Vi har gått långprommisar med Svea. Idag var det hela 16 grader. Härligt!

Plutten bjöd mig på middag på "7 kryddor" idag. Det var det godaste jag har ätit på länge. Iskender kebab tog jag. Mmm. Efter det testade vi det nya solstället i stan. Ståsolarium. Det var rätt bra tycker jag. Bränd blev jag också :/



Vår-väder

Det känns som om jag skriver alldeles för sällan, men skrev faktiskt ett inlägg i måndags men då blev det nåt fel på sidan så allt försvann.

Får väl ta en kort resume av vad som hänt sen sist i alla fall. Är väl inte så mycket när jag tänker efter :)
Förra helgen var vi på 30-års fest hos Tom. Åt god mat och drack bål och grejer. Det var skoj. Ekke tog seriöst på det jag sa på skämt om att vi skulle festa rejält så Toms tjej som är "antifest" fick se hur det brukar gå till och han blev så full som jag aldrig har sett han förr, så nu har han bestämt sig för att inte festa igen förrän till gatufesten. Så kan det gå....

Sen tvätta vi bara bilen och grejja på. Sommardäcken e på också så nu e den riktigt fiiiin :)

Den här veckan har varit hur låååång som helst, har jobbat varje dag fast jag inte kännt mig pigg alls. Förkylningen har inte gått över än..och varje dag har jag tänkt - imorrn kanske man ska va hemma, eller i alla fall gå hem tidigare...men sen blir man girig och tänker på pengarna man missar...Nu är det i alla fall skönt med helg. Ska bara ta det lugnt och kurera mig. Förhoppningsvis håller det sköna vårvädret i sig så man kan vara ute en hel del.
Fixade iordning balkongen igår, skurade och lade ut en matta så nu kan man sitta där och mysa i solskenet....Längtar tills man kan plantera lite blommor i blomlådorna också.

Snart åker vi till Stockholm också, eller ja om 1½ vecka....ska bli skönt med en liten mini-semester. Gröna lund har ju öppnat då, så dit ska jag!!! Synd att resesällskapet är en sån fegis så han inte vågar åka nåt :/

180 grader

Gud vad skönt det har varit med helg och än är den ju inte slut. I fredags jobbade plutten ända till 1 på natten så jag var tvungen att roa mig själv. Var först på spinning med Ekke. 90 minuters spinning för första gången! Det var jobbigt men kändes skönt efteråt! :) Sen for vi till subway och köpte middag. Å efter det hände inte så mycket roligt, jag tvättade och donade.

Igår var vi ute på långprommis med Svea. Det tog väl 2 ½ timme ungefär. Var ganska skönt väder. Sen på kvällen så var vi på A la carte restaurangen 1"80 grader"  på hotell Södra berget och åt middag med Björns familj. Hans farmor fyllde 75 år så hon bjöd :) Jag åt  "Örtfylld kycklingrulad med en fräsch sallad gjord på färska fikon och tomatsalsa" till förrätt och "Grillad kalventrecôte
med ruccola- och pinjenötssmör med en varm sparrissallad och friterad klyftpotatis" till huvudrätt. Det var väldigt gott! Sen efter det så for vi hem till dem och käkade tårta. Hans mamma och pappa sa åt oss att köpa en Soda streamer på vägen dit, till dem trodde vi...men sen så fick vi den! Det var ju snällt! Så kan man göra egen läskeblask! :D Perfekt!

Idag har vi varit ute i Krånge och promenixat med Svea sen var vi in till Birsta city ett tag och gick på MediaMarkt. Där finns det mycket roliga saker men vi kom hem tomhänta

Bilder på hotellet och restaurangen:

image17

image18

April

Ett tag sedan jag skrev något.  En del bloggare uppdaterar ju flera gånger om dagen, även om det inte hänt nåt särskilt intressant..och det kanske är det som är meningen med en blogg ;)

Sist jag skrev nåt var jag visst i Luleå och vad kan ha hänt sen dess då?! Tänkatänkatänka! Förra veckan var jag hos frisören, klippte mig och blekte utväxten sen gjorde jag även mörk färg i luggen...ungefär som jag haft tidigare. Var hos min favvofrisör från Luleå igen. Hon är bäst och inte alltför dyr! Sen på fredagen så kom Amanda förbi och jag köpte löshår av henne. Med clips..tänkte att jag skulle testa det den här gången, skönt att kunna ta ut håret när man känner för det och sätta i det lika enkelt igen.

Eftersom att det var löning så blev det Birsta city ( http://www.birstacity.se/ )både fredag och lördag. Det var invigning och jag måste säga att det blitt så himla bra där. Massor med affärer. 95 st för att vara exakt! Jag köpte hårgrejer..shampoo, balsam, glassprej och potion nr 9. Dessutom fick jag en bodybutter från Bodyshop av Björn. Han e så snäll han =)

Sen blidde det utgång på lördag också. Tyckte så synd om stackars Ekke som inte hade nån att gå ut med ;) Alla har ju stadgat sig eller bara blitt allmänt tråkiga. Ställde ett ultimatum att jag skulle hänga med om vi gick på Espan eftersom det tydligen var sista helgen de skulle ha öppet..nånsin?! Så jag, Björn, Erik och Marie gick ut, först dit och sen en sväng på Aveny. Det var väl ingen höjdare direkt men men....

Den här veckan har bara inneburit jobb än så länge. Är så himla trist att jag oftast slutar kl 15:00 och Björn börjar jobba kl 15:00. Så vi hinner inte ses nåt. Tur att det bara är så varannan vecka i alla fall....

Våren är här. Söndagen var underbart skön och gårdagen också. Gå-utan-jacka-väder...idag är det lite grådaskigt och trist igen, men det går ju åt rätt håll...nog för att jag helst skulle skippa hela sommaren och gå över till hösten direkt.

image16


RSS 2.0