Pimpling

I fredags var vi på Bite Line och åt middag. Det var proppat med folk eftersom att det var hockey. HV - Timrå!
Jag åt lax och Björn åt kött. Det var skitgott. Sen avslutade vi med mjukglassbuffè! Det kostar endast 39 kr. Synd att jag bara orkade en bägare med Noisette sås :)

På lördan steg vi upp tiiiidigt för att gå på Bogrundets familjdag. Det e där Björns pappa e boss. Å där vankades tipsrunda, pimpling och godsaker. Vi åkte lite skoter på isen också. Fisket gick inte så bra, fick 2 småå abborrar och dessutom höll jag på att frysa ihjäl. Fötterna värkte.

På kvällen "babysittade" vi Björns kompis M. Hans tjej skulle ha fest hemma hos dem så han blev "utslängd". : D Så killarna satt här och spelade Nintendo sen drog vi ner på stan och spelade Biljard. Var sååååååå jäkla trött bara.

Söndan blev en slappis dag. Gick en prommis med Ekke runt Sidsjön bara...å just ja, sen var jag ju ner på stan en sväng också..och skorna som jag väntat på så länge hade kommit in på Scorett!!! De hade inte tänkt ta in dem i S-vall egentligen men tydligen hade så många kommit in och frågat efter dem så de tog in nåra stycken :) Jag hade dessutom 4 stämplar i mitt Scorett-häfte så jag fick 150 kr rabatt. Skitbra! :)





Vår

I fredags var jag så jäkla trött de sista timmarna på jobbet och det kändes inte som om man var så sugen på att gå ut med jobbet sen, men klart jag hängde med i alla fall.
Chefen bjöd ju på Jops och det blev lax med saffranssås och pressad potatis för min del och till det delade jag en flarra vin med Marie. Mycket god mat!
Runt 21:30 drog vi vidare till Memento. Där var det karaoke-final och intag av lite drinkar och cider som gällde. Vid 22:30 kom Gabbi och Ekke ner och joinade oss. Trevligt!
Runt 01:30 snåret drog jag Ekke och Gabbi vidare till Allstar och mötte upp me Björn och hans polare, sen kom Gabbis grabb och körde hem oss :)

Igår var jag och Björn på stan en sväng sen var det middag hemma hos hans föräldrar. Vi åt i lillstugan på gården, det var jättemysigt. Porterstek blev det.

Idag har vi gått prommis runt Lögdösjön i det härliga vädret. Nästa helg blir det lite utomhusaktiviteter. Pimpeltävling på lördag. Det e Björns pappas jobb som har nå grejs för familj och vänner..pimpeltävling med priser till alla, tipsrunda och massor me gratis hamburgare och baguetter att äta. Låter inte fel :P

Imorrn är det jobb igen. Jag skulle ha jobbat 8-16 men var tvungen att förskjuta min tid så det blir 9-17:30 istället. Det känns lite segt, fast jag får ju sova till kl 8 istället, det e ganska skönt på en måndag....fast det tråkiga e att det blir 3 dagar som jag jobbar till 17-17:30 i veckan och det är ganska värdelöst.

Svea idag


Godnatt

Helgen är snart slut. Bara en skön nattsömn kvar. Sen är det måndag men det känns inte så tungt eftersom att jag trivs så bra på jobbet :)

Har bara tagit det lugnt de senaste dagarna. I fredags kikade vi på "King kong" och jag grät floder :P Stackars apa! :P

På lördan körde jag upp Ekke ur sängen. Han var bakis. Sen drog jag med honom på stan. Vi käkade god lunch och kollade lite affärer, sen fick jag provåka jeepen :)

På kvällen blev det lite hockey och smågluttande på melodifestivalen. Fel låt vann. Jag ville att timoteij eller Salem Al Fakir skulle vinna.

Idag var jag och Björn och simmade på morgonen. Det var säkert 10 år sen jag gjorde det sist, och det var hur skönt som helst.
Har nämligen fått gratis årskort på badet + gratis årskort på Helex från jobbet, så nu blir det lite aktivering.

Läste nyss att en person hittats mördad här i Sundsvall och han hittades vid Klissberget som ligger typ i Nacksta-skogarna, där vi brukar gå med Svea. Det känns inte så trevligt!!!!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6777109.ab

Nu måste jag hämta tvätten. Sen sova

Gäsp

Ikväll har vi varit på bio och sett "Shutter island" Jag hade jättehöga förväntingar på den så jag e lite besviken. Den var helt ok men inte suuuperbra.

För övrigt så kan jag meddela att jag är jättetrött. Ska nog lägga mig och läsa nåt kapitel i "Elsas mode" snart. Den boken rekommenderas verkligen :)

Veckan har varit riktigt bra. Jag är tillbaka på mitt originalställe och jag trivs verkligen. Det känns aldrig tungt att gå dit på morgonen. Idag och på mån, tis, ons ska jag dock jobba på ett annat ställe eftersom att jag lovat det sen lång tid tillbaka.

Imorgon kväll ska B iväg och spela hos en kompis så jag ska umgås med Gabbi.

Nu e det lika bra att jag lägger ner att skriva..
Hörs nån annan dag :)

RSS 2.0