Dagen D

Idag är dagen som jag har gruvat mig för i ungefär en månad. Finns en stor risk att det blir pannkaka av alltihopa...tyvärr. Synd att så mycket står på spel!

Frukost: 2st lingongrova med lightleverpasej & ett glas lättmjölk

Träning:
Morgon-spinning


Fred Perry sneakers

Veckan har gått supersnabbt. Bra kanske. Den har varit lite sisådär. Har varit lite väl mycket sura miner, men sånt är livet ibland ;) Tur att jag inte är så långsint av mig. Älsklingen däremot e lite svårare att ha att göra med ;)

Igår var vi ute i Birsta och grejade på. Skulle se om man kunde hitta nån fin top eller så men icke, så det blev bara en ny eyeliner och en duschcreme. Såg även världens finaste sneakers!!! Blev helt kär i dom!! Fyyyyy vad fina!!!!!!!!!
Ett par vita Fred Perry med rosa grejjs på. Vill ha!! :(

image11
Annars så har veckan bara bjudit på jobb och lite träning. Spinning & pump. E dock lite besviken på pumpen som jag var på imorse kl 07:00, eftersom att passet bara är 50 min långt så måste ju 2 övningar tas bort och idag tog de bort biceps & triceps. Känns ju som om jag hellre hade gjort  de 2 övningarna, för benträning får man ju ändå nog av på spinningen...men jaja, då vet man det  då. Får väl komplettera med 30 min spinning och 30 min powercore ikväll kanske.

Imorgon blir det fest. Känner mig högst oladdad. Inge sugen alls. Största anledningen e väl att det är på en fredag. Hatar att gå ut då. Finns inga roliga ställen tyvärr. Men man kanske bara kan gå på festen, för det är den som är största måstet...(en kompis till Björn som fyller år) och sen kanske man kan gå hem....
Ja den som lever får se...


Frukost: 2st lingongrova mackor med lightleverpastej & 1 glas lättmjölk

Lunch: 2st lingongrova mackor med lightleverpastej & en tallrik jordgubbslättfil med müsli

Middag: Kikärtshalvor/krossad tomat/torkad lime & Fullkornsbulgur & sallad

Träning: Morgon bodypump

RaJ-RaJ

Det är vår ute! Lite väl tidigt kanske. Det har varit plusgrader dygnet runt i flera dagar och över 10 grader på dagen några gånger. Men det hinner säkert slå om igen, det är ju ändå bara februari.

Har jobbat idag, men bara halvdag. Det känns ganska skönt ändå. Jobbar med de större barnen nu och dom är inte det lättaste att ha att göra med ;)

Helgen har varit bra. Både Björn och jag var ju lediga i fredags så då städade vi och så var vi på stan. Jag köpte en tunika/klänning på Gina tricot och en tunika/topp på MQ som var värsta kapet. Den hade kostat 699 kronor och så var det rea på den till 125 kr och jag hade 100 kronors rabattlapp med mig så det blev bara 25 kronor för den!!!! Vi åt baguette från baguetterian till lunch och den var supergod. På kvällen kikade vi bara på "På spåret" och myste lite.

I lördags var vi och tränade lite och spelade pingis på Jonas jobb. Jag, Ekke, Björn och Jonas! Sen var det faktiskt fest här hemma hos oss. Ekke, Jonas, 2 tjejer som Jonas kände, 2 kompisar till Björn och Danne Frisk. Det var relativt trevligt och sen drog vi ut på Aveny, det var väl ok det med. På natten när vi kom hem så visade det sig att ingen av oss hade någon nyckel, jag hade glömt min väska i Björns kompis bil. Som tur vad så kom jag på...eller Ekke kom på, att Jonas har en extranyckel till oss, så då tog vi oss dit och hämtade den....

Söndag blev bara en slappisdag...städade upp efter lördagen. Käkade lite BB och på kvällen så kollade vi på " The kingdom" Den var jättebra! Fan vad mycket bra filmer jag har sett på senaste tiden.. ;)


Activio

Gud vad det är trist att inte jobba. Då längtar man inte ens efter helgen.

Filmen vi såg i söndags, "P.s I love you" var underbar!!!!! Så fin film! Jag grät säkert 3 ggr. Jag brukar inte bli snyftig av filmer. Det är inte ofta romantiska komedier är så bra att man kan tänka sig att se dem igen....

Jag har börjat med en ny sorts spinning nu, Activio. Det är verkligen skitkul och JOBBIGT, man svettas dubbelt som mycket som man brukar vid vanlig spinning. Skillnaden är att man har ett pulsband på sig runt kroppen och sen ställer man in sin maxpuls som ska vara ungefär 220 - åldern. Varje pulsband har ett nummer och framme vid instruktören så ser man på en stor skärm hur man ligger till hela cyklingen...det visas på cirkeldiagram vilken puls man har och sen är det indelat i olika fält vart man bör ligga.....Ekke och jag gick ut hårt och gick på 75 minuters pass första gången, vi var ganska döda efteråt!! :)

Idag har vi varit och besiktat Björns bil. Det gick bra. Snart ska vi äta lunch och sen ska han på jobbet. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt, blir väl spinning 17:25 i alla fall.....


Såg förresten på Packat och klart om Istanbul igår...Fan det är svårt. Jag saknar Turkiet så himla mycket och särskilt Istanbul. De människor som bor där kan verkligen känna sig lykligt lottade....det säger mina vänner där också...om de är bortresta...kan va vart som helst..i London, Venedig, Las Vegas etc..så längtar de alltid hem till Istanbul.....Det är inte direkt vad man känner för Sundsvall ;)


Alla hjärtans dag

En liten uppdatering av vad som hänt sen senast..vilket inte är särskilt mycket, men ändå :)

Alla hjärtans dag var mysig. Fick finaste rosorna av älsklingen. Sen åt vi god middag..laxspett & sourcream and onion klyftpotatis med fetaost & soltorkade tomater creme fraiche och paprika & chili creme fraiche. Vi kikade på film också, "Gone baby gone". Den var väldigt bra!

image10

I fredags var jag ledig. Började dagen med spinning kl 06:45 sen var jag ute med Svea i skogen en sväng och när Björn kom hem så gick vi på stan. Jag fick 2 jättefina bh:ar och trosor + att jag köpte en tunika/klänning pryl på Ginatricot. Har verkligen saknat att köpa kläder och skor och sånt. De få pengar man har haft har ju gått till hemmet. Förra året vid den här tiden hade jag redan inhandlat minst 3 par sommarskor + en massa annat..men i år ligger jag lite efter. Har i alla fall sett ett par svarta ballerinaskor som jag verkligen verkligen vill ha!!! :)
På kvällen ringde Jonas och tjatade att jag skulle komma och festa med honom och Erik och Diana men jag hade ingen lust. Var sååå trött.

Igår lördag så hände det inget särskilt. Var iväg till Helex och tränade + solade och Svea fick vara hos Jonas under tiden. På kvällen var vi ute och åt på Biteline med 5 kompisar till Björn. Sen när vi kom hem vid så somnade vi vid 23 eller nåt.

Idag har vi varit på kalhygget med Svea och sen har vi kikat på flygbiljetter också. Vi ska ju åka på semester den 13e juni hade vi tänkt. 3 veckor till Turkiet. Billigaste alternativet verkar vara att flyga till Istanbul och sen hitta hotell själv. Hade tänkt stanna några dagar i Istanbul och sen ta bussen ner till kusten...Marmaris, Kas och Kalkan, Det känns roligast att göra så för det blir segt att va fast på samma ställe i 3 veckor som man blir om man tar en färdig paketresa.....Flygbiljetten tur och retur ner går på 4000 kr för 2 personer och sen har jag mailat en kvinna i Kas som äger ett hotell som vi bott på flera gånger och hon vill ha 3000 kr för 2 pers för 3 veckor vilket gör det hela till en väldigt billig resa... :)

Vi hade lite gratisbiljetter till bion så ikväll tänkte vi masa oss iväg och se på "P.s I love you" :)

Juno

Har varit så himla skönt med helg. Var inte mig själv förra veckan, tröttare än nånsin. Till och med min chef påpekade det..inte bra ;) Somnade så sent på kvällarna (nätterna) och sen var jag lite sjuk också.....

I fredags hade vi bara myskväll. Käkade middag på Bite line och sen såg vi på "På spåret" och "The stone Merchant". Den var rätt okej. Igår var åkte vi till Härnösand och gick på stan där, det var inte så mycket att hurra över men trevligt i alla fall, eftersom jag var med älsklingen :) På hemvägen stannade vi till hos hans föräldrar, fikade lite och Björn tvättade bilen också. Blev sen middag - Tacos och sen film, Juno!! Ååååå den var verkligen jättebra...och underbart soundtrack!

http://www.youtube.com/watch?v=K0SKf0K3bxg

Idag har vi varit ute till Björns föräldrars lilla stuga i Krånge. Det var jättemysigt. Kan tänka mig hur härligt det kommer att vara på sommarn. Vi grillade korv och Svea fick springa runt bäst hon ville. När vi körde in på den lilla vägen där i skogen så mötte vi 2 till grandisar också. Kul, inte ofta man gör det! :)
Nu är det bara slacking och uppladdning inför morrondagens jobb...... :)


Das weekend

Börjar bli sjuk igen. Förkyld. Men än är det inte så farligt.

I fredags var vi på middag hos Björns föräldrar. Käkade älgkött och rösti och tzatziki, sen blev det tårta för Björns brorsa fyllde år. Kikade på "På spåret" också. Det var meningen att Svea skulle träffa deras hund Tuva men det gick inge bra alls. Tuva gillar inte andra tikar...tyvärr. Men hoppas det går bättre efter att de träffats några fler gånger.

På lördagen var jag och Björn på O`learys och åt middag sen var det meningen att vi skulle ha hemmakväll men vid 23-tiden så bestämde vi oss att vi skulle ut, så det blev taxi ner på stan och sen Espan och Aveny. Kan konstatera att vi nog skulle ha hållt oss hemma i alla fall...men men.

På söndan när vi åt bakismat på sibylla här i Nacksta så satt vi brevid kändisar!!! Wow Wow Wow! The Poodles!!! Haha

Igår var jag på bodypump och ikväll har jag och Ekke och Svea gått en prommis runt sidsjön. Skönt!

Nu ska jag fortsätta se Carolina Gynning på tv :)

RSS 2.0