Snart är det dags

I fredags blev det spontanutgång. Bestämde mig typ 21:50 och klockan 22:20 var jag på plats hos "Hår-Nina".
Hon bor bara 5 min ifrån oss. Vår lilla förfest bestod av lite vin & cider + att hon satte i löshåret på mig. Sen lyssnade vi på våra forna idoler New kids on the block också..o det var rätt trevligt :) Sen blev det Memento.

Resten av helgen blev det bara lugnt o ro och en del filmer :)

I veckan är det mest jobb som gäller. 50 % av all personal på stället är sjuka. Så det är lite stressigt kan man säga.

Imorgon ska vi ut med klassen en sista gång och på torsdag är det examen som gäller :)
Björns föräldrar kom nyss förbi och överraskade mig med en fin blombukett :) Snällt!

På fredag morgon åker vi till Sthlm..ska bli kul det


Pappa Tom

Grattis till Tom & Nina som fick sin bebis idag på eftermiddagen. En Emmy blidde det! :)

Nu var det nästan rekordlängesen jag skrev nåt..kanske dels för att det inte hänt nåt som e värt att skriva om och sen så har jag haft så mycket att göra med skolan. Det har varit så lite tid att plugga eftersom jag jobbat till klockan 17 varje dag nästan.
Men idag redovisade jag äntligen fördjupningsuppgiften, så nu är det över!! Hur skönt som helst!

Nästa torsdag slutar min utbildning. Kul men lite vemodigt också!

Trodde Johanna skulle komma i helgen men det blir den 6e istället!

Dagens prommis @ Smackgrundet










Bluppp

1 vecka och 4 dagar sen förra uppdateringen.

Förra veckan blev det 2-dagars utgång. Fredagen så var jag först hos Taya men det var tråkigt så då gick jag till Ekke. Där var Diana, Sandra och Jocke och det var väl lite bättre i alla fall :D
Runt 23 kom Daniel och så drog jag och han och Erik ner på stan och mötte upp Björn och hans klasskompisar på Bishop sen gick vi på Memento. Det var inte så värst kul.

På lördagen tvekande jag in i det sista om jag skulle gå på min klassfest eller ej. Men vid 19 hade jag bestämt mig och Björn körde mig till Skönsmon. Klassfesten var ganska trevlig, vi lekte "jag har aldrig" och spelade singstar m.m. Sen drog vi ner på stan till Memento, det var lite bättre än på fredan i alla fall. Anna Book var kvällens hedersgäst, haha! :P Fast jag ångrade lite att vi inte gick på Aveny, det är ändå bästa stället. Men det är ju sisådär 50 kr billigare att gå på Memento...det e ju en hel cider det! :P

Sen i veckan som gått har det varit plugg och litelite jobb. Vi har börjat med vårt sista fördjupningsarbete, så har jag verkligen att göra.
Hade mentorssamtal i torsdags också och jag fick VG på alla min praktikuppgifter, så det var ju roligt, nu måste jag bara fixa VG på det två andra så jag får det som slutbetyg i hela kursen :)

Igår kikade vi på Johan Falk - National target. Den var lika bra som de två föregående. Ikväll blir det Johan Falk - Leo Gaut. Längtar!!! :)

Vi har bokat min födelsedagspresentsstockholmsresa nu också. Den 30e åker vi ner. Hittade ett hotell som verkar va jättemysigt som ligger centralt vid Sveavägen. Relativt billigt var det också :) Vet inte hur vi ska ta oss ner bara, tåget e så dyrt...så det blir buss eller bil. Fast dyrt med parkering i Sthlm :/

Idag har jag varit på stan en sväng. Mötte upp med Tom och Nina och följde dem till Mc Donalds. Nästa veckan ska ju bebisen komma. Spännande.
Köpte en julklapp till min syrra också. Lika bra att börja i tid. Är risk för att det är kärvare tider närmare jul också... :/

RSS 2.0