<3

Alla hjärtans dag var jättemysig. Björn överraskade mig med god middag och jordgubbar doppade i mörk choklad :) Han brukar va ganska duktig på att glömma bort sånna där dagar, så jag blev väldigt glad i alla fall :)

I lördags var jag på stan med Gabbi. Köpte jackan som jag fått pengar till, men typ 1 h efter att jag kommit hem med den så dimper det ner ett rabatthäfte på Birsta city i brevlådan. Där i finns en 20 % rabatt på Esprit. Lite surt! Ska nog lämna tillbaka jackan och köpa den igen i Birsta om den finns kvar :)
Sen blev det en bok av Orhan Pamuk också. "Oskuldens museum" heter den. Utspelas i Istanbul så den måste ju va bra ;) Gillar ju de andra böckerna av honom som jag läst.
Sista köpet var Escadas nya sommardoft - Taj sunset.






Nu är det svinkallt ute igen och det är inte skönt att promenera ända till längst bort på Skönsmon. Brr. Längtar så tills man kan ta fram cykeln :)

3-rätters

Så himla skönt att det är fredagkväll. Jag var så himla trött under de sista timmarna på jobbet idag. Ska bli skönt att sova ut lite imorgonbitti :)

Ikväll har vi varit på Tandoori och ätit. Vi hade ju en restaurangchansen-kupong att utnyttja där. 2 st 3-rätters för 355 kr. Till förrätt blev det tomatsoppa
gjord av färska tomater, smaksatt med vitlök, kokos och kryddor, till huvudrätt tog jag Lamm tikka balti och till efterrätt glass med chokladsås :) Blev "varnad" att huvudrätten var stark och det var den faktiskt också. Perfekt! Inte ofta jag tycker att något är tillräckligt starkt :)


Hårlös

Denna fina soliga dag har varit tvungen att spendera inomhus. Har tagit ur löshåret och det tog över 4 timmar. Så nu sitter jag här med endast mitt egna fjuniga barr och det känns inte så himla bra. Ska dock försöka va utan löshår tills kanske i april.
Björn har varit och åkt skoter och pimplat hela dagen. Det hade varit betydligt trevligare att göra det. 4 abborrar kom han hem med också :)

Nu är det snart måndag igen och det känns inte helt fel. Trivs så bra där jag jobbar nu. Det är nr 2 på min favoritarbetsplatslista. Förra veckan var ganska tung. Vi var 1 person kort nästan varje dag och det är ganska kämpigt när man jobbar med minstingarna. Blev 2 h övertid måndag, tisdag och onsdag. De 2 andra dagarna jobbade jag också sent fast ej övertid.

Igår var vi på Birsta. Åt lunch på Ikea. Blev en baguette med skagenröra för mig. Provade en suuuperfin vårjacka på Esprit men jag köpte den inte för den var för dyr för min ekonomi just nu. Men så idag så fick jag pengar till den!!!!!! Ojoj, det kom verkligen som en överraskning. Nu måste jag ner på stan nån dag när jag slutar tidigt och se om den finns där i rätt storlek :)

Annars har helgen varit lugn. I fredags åt vi middag på centralstationens Biteline. Pizza - och salladsbuffé för 79 kr. Sen kollade jag på film - "I rymden finns inga känslor". Den var väldigt bra. Igår blev det melodifestival, brukar aldrig kolla på den men tänkte att jag skulle göra ett undantag eftersom den sändes från Luleå. Den låten jag gillade bäst var Swingfly - Me and my drum och den gick ju vidare.

http://www.youtube.com/watch?v=t7vsczIBtUU

Resor

Det verkar som om jag kommer att få med Björn på en utlandsresa i år!! Tro det eller ej! Pratar lite med Jessika och Matte om att åka tillsammans med dem, men vi verkar ha svårt att komma överens om ett ställe.
Jag är ju självklart mest inne på Turkiet. Då vet man att man garanterat får en bra semester. Antingen ett gammalt beprövat ställe som Marmaris. Där finns mycket att göra både på dagarna och kvällarna + att det är nära till en massa lite okända pärlor med härliga stränder osv.
Annars har vi kollat på Cesme och Bodrum också. Cesme har jag aldrig varit i så det verkar spännande, dessutom ligger det bara 9 mil från Izmir som ju är en underbar storstad i klass med Istanbul :)
Bodrum har jag bara varit i en dag på vintern och om det gav mersmak efter en kall regnig januaridag så borde det ju va jättebra under sommaren också. Det är ju känt som Turkiets Saint Tropez och det låter ju inte helt fel :)

Sen har jag faktiskt kollat in Menorca och den grekiska ön Tilos också. Kan vara alternativ, fast helst skulle jag vilja åka till Turkiet i år också ifall jag åker till nåt av de ställena. Typ bara en weekend i Istanbul kanske. Måste verkligen ha en Turkietdos nu snart :(

I lördags var Gabbi, Jessika och Matte hos oss. Vi spelade Buzz o snackade resor osv. Sen drog jag och Gabbi ut på lokal. Det var kul!
På söndan var vi i Bergeforsen och åt födelsedagsmiddag och spelade ännu mer Buzz.

Denna vecka har hittills bara bjudit på jobb - mycket jobb. 2 h övertid varje dag och så lär det fortsätta för magsjukan härjar på bygget.

Nu ska jag se på senaste "The bachelor" innan det är dags för sängen :)

RSS 2.0