Trött

Jahapp...

I lördags festade vi lite. Jag, Björn, Ekke, Matte, Jessica och Linnea. Sen gick vi på Oscar. Det var ganska okej där. Inte mitt favoritställe, men klart bättre än O`learys i alla fall.
Aveny öppar ju inte förrän den 29/8 tyvärr.

I måndags åt vi middag hos Björns föräldrar sen gick vi prommis med dem och vovvarna längst älven. Laxfisket är ju igång nu och man såg flera STORA laxar hoppa :) Björns pappa har fiskat en fisk till oss också...en regnbåge. Schysst det :)

Igår var jag med killarna när de spelade Volleyboll nere i stan. Jag hade också velat va med men vissa av dem verkar ju ta det där på blodigt allvar så jag vågade inte riktigt ge mig in i det hela..fick vara publik istället.

Idag har vi packat och sen varit på Ikea en sväng. Käkade middag ute i Krånge sen och så kastade vi Dart. Mysigt!
I morgon bär det av norrut. Med Boliden som första stopp.








Tråk-Sommar

Eftersom det här är den tråkigaste sommaren i mannaminne så finns det ingen anledning att uppdatera så ofta.
Jag är kanske bortskämd med att ha haft 3 super-somrar på raken. Två hela somrar i Turkiet och så i alla fall 3 veckor där förra året + en massa andra roliga aktiviteter.
Vädret är verkligen skit. Regnet bara öser ner!!

Finns kanske hopp om att nåt kul ska hända (typ en resa) innan sommaren e slut i alla fall...hoppas kan man ju alltid :)

I onsdags när det var veckans enda finväder så cyklade vi i alla fall till Fläsian och satt där och åt melon. Mysigt....

Idag har jag varit på Helex med Björn, Matte och Amir. Man fick ta med sig 3 personer som får träna gratis och då blidde det detm. Sen käkade vi kinabuffè på Saigon. Det var sådär. Jag gillar inte så många kinarätter.


Fläsian


Mc-flurry

Har nyss varit och köpt en natt-Mc flurry på Mc Donalds. Mums! :)
När vi kom tillbaka stod polisen och ville bli insläppta i vår port. Bråk längst ner igen. Hos "den klassiska" som de så fint sade :P Polisen hade visst också en grandis sa han :)
Det ska bli himla skönt i månadsskiftet när den stökiga grannen flyttar. Känns lite jobbigt att behöva va rädd när man går ut med Svea på kvällen och att gå ner i tvättstugan känns också lite olustigt.

Idag har vi grillat i Krånge. All mat smakar så mycket godare där :)
Har vart på Body pump också. Det känns lite jobbigt att gå till Helex nu på sommaren, promenerar hellre runt Sidsjön.

Abropå nåt helt annat så kan jag säga att jag saknar att ha långt hår!!! På sommaren ska håret vara långt tycker jag. Min hårfixare har tatt semester över sommaren, hoppas hon återkommer i augusti. Funderade på beställa hår från Taj Mahal och få det isatt på Afrohörnan men jag tror hellre jag väntar tills Nina är back on track igen för håret som hon beställer är verkligen bäst! Tur jag har min clip ons så jag överlever utgångar och sånt i alla fall.....

Kolla in den här disney-filmen - G-force. Den ska jag se!!!!!


Bokmalen

Gud vad trött jag är. Har lyckats vända på dygnet litegranna nu när Björn jobbar kväll. Inte så bra.

Idag har vi varit och ätit lunch på Afmé Dor i In gallerian med Tom & Nina. Det är ganska mysigt där. Persisk musik och lite orientalisk meny. Sånt gillar jag. Jag tog en Orientalisk wrap med oxfile och halloumiost och Björn käkade en stor Meze tallrik.

På fredag kommer min vän Kerem som bor i Istanbul till Stockholm för lite semester. Skulle gärna vilja åka dit och träffa honom för hur ofta kommer en turkvän hit liksom?!! :) Men tågbiljetterna är så jäkla dyra, så vi får se... Känns lite taskigt att inte åka dit.... :/

Något av det bästa med sommaren, är alla böcker man hinner med att läsa.
Hittills har jag avverkat:

                          Tre sekunder av Roslund & Hellström som får betyg 5/5!!!!

                            The dirt - Bekännelser från världens mest ökända rockband som får betyg 4/5

                        Marilyn Manson - Den långa vägen ut ur helvetet som får betyg 3/5

                       Den onda viljan av Karin Fossum som får betyg 3,5/5


och nu läser jag:

                           Sjöjungfrun av Camilla Läckberg, som än så länge är väldigt bra.


Jag lyssnar också på en ljudbok just nu. Perfekt när man går runt Sidsjön osv :)

                          Sommardöden av Mons Kallentoft. Den verkar också vara riktigt bra :)
                        

Lök

Egentligen har det inte hänt så mycket sen sist men nåt måste man ju skriva :P

Den gångna veckan har bjudit på skitväder. Regnet har öst ner. Fast jag måste ju erkänna att det är lite mysigt med regn också. Då kan man vara inne med gott samvete :)

I onsdags kom Björns föräldrar hem ifrån Sardinien så då var vi där och mottog lite presenter. Jag fick en parfym och en Benetton tröja. Snällt!

Har köpt ett skitkul spel till Wii också. Ett träningsspel - Ea active. Man ska göra benböj och bicepscurls, å boxas och springa och spela volleyboll och allt möjligt. Håller på med en 30-dagars utmaning nu och det är faktiskt jobbigt. Man blir ritkigt svettig! :)

Igår kväll var det livat i vårt hus (som vanligt). Börjar nästan längta tillbaka till lugna Nacksta :P Nejdå, så illa är det inte...eller jo det var faktiskt lugnare i vår portuppgång där än vad det är här, men jag längtar inte tillbaka i alla fall. Den störande grannen har ju blivit vräkt och skall flytta innan månaden är slut,som tur är. Men det pågår tydligen läskiga saker i det här huset nu i alla fall. Både intag och försäljning av diverse förbjudna substanser. Igår var det en kvinna som tog en överdos av GHB och Amfetamin, så låg hon härutanför och skrek och hade sig. Hemskt
Såhär stod det i ST om händelsen

Ikväll var vi och käkade middag på Jops. Det var helt ok. Skönt att slippa laga middag hemma i alla fall. Var faktiskt rätt festasugen också, men det blidde inget. Kanske nästa helg....

Gatufesten

Fick visst ett litet klagomål på att jag är dålig på att uppdatera, så det är väl bara att göra det då :)

Eftersom att Björns föräldrar är på Sardinien så har vi bott i deras hus från onsdag till lördag. Så skönt att kunna gå ut och ligga på altanen och sola när det vart så fint väder och härligt att sitta ute och äta middag också.
Svea har njutit lika mycket hon. Måste ju vara en hunds dröm att kunna springa fritt på en stor gård och ha en hel stor damm att dricka ifrån också :) Sen trivs hon ju väldigt bra i "sin" fåtölj på övervåningen, där hon ligger och kikar på Animal planet. Hon var väldigt fascinerad över nåt program med pandor och schimpanser :)
Björn har jobbat eftermiddag, dvs från 15:00 - 02:20 hela förra veckan men nu är det snart dags för semester...förhoppningsvis.

I lördags åkte vi till Krånge och vattnade potatislandet sen hem och "ladda" inför gatufesten. Stackars Björn skulle jobba kl 07:00 på söndagmorron, så det blidde en rätt lugn tillställning. Vi förfestade i alla fall hemma hos Ekke. Alla de andra var rätt slitna efter att ha festat flera kvällar i rad.
När vi väl kom in på gatufest-området sen på kvällen så såg vi bara Hammerfall.

Igår när Björn kom från jobbet så slappade vi bara till 2 filmer. Batman begins och "Taken". Taken rekommenderas verkligen. Spännande och actionfyllt! :)

Ekke och Helena spelar Guitar hero




Gabbi från Pite :)



Gabbi försöker spöa Ekke i Guitar hero


RSS 2.0