Köpa

Är hemma i Luleå nu för påskfirande. Är ju bara hemma 2 dagar så man hinner inte göra så mycket men trevligt att bara va hemma och träffa alla! :) Resan hit gick bra i alla fall...fort! Vi stannade i Umeå och käkade på Mias...mmm. Höll på att köra över en död ren också :(

Har varit på stan idag och shoppat en del. Har verkligen längtat efter det!!!!! Fanns såååå mycket fina grejer :)
Köpte tex Fred Perry sneakersarna som jag skrivit om förut....superfina och namnet e ju så sött.."Pink bubblegum" :) Sen köpte jag ett par vagabond skor...bild nedan...fast mina är svarta. Fanns i silver också, vilket var ganska coolt! Sen så köpte jag en topp från WESC som också syns på bilden nedan fast min är i snygg cerise färg :)

image14

image15


Påsk-planer

Måndag åter igen. Helgerna går alldeles för fort. Fast det är ju bara 3 dagar kvar på arbetsveckan nu.
Funderar på att åka till Luleå över påsken. Slutar ju kl 14 på torsdag så i sånna fall drar vi direkt då och sen hem på söndag.

Vi har bokat lägenhet i Stockholm också. Genom Björns jobb. SCA har ju lägenheter lite varstans i världen som man kan hyra till en billig penning, bla i Paris, London, Rom och massor med ställen i Sverige. Vi ska ner den 30:e och stanna till den 2:a maj. Kostar bara 700 kr och den ligger vid Karlaplan så det är ju bra läge :) Kan vara trevligt med ett litet vårbesök i storstaden. Hoppas bara man har några pengar att shoppa för.

Vår sommarsemester har blivit uppskjuten igen, till 21:a juli. Tur att vi inte hade bokat någon resa än.

Nu ska jag kika på lite Beauty & the geek innan det är dags att sova...

image12

Tusen och en natt

Äntligen helg igen! Den här veckan har varit otroligt seg och jobbig. Tidiga mornar och långa dagar..

Just nu är vi i Björns föräldrars hus. De är i Stockholm så vi passar på att vara här då. Svea älskar det eftersom att det är så stort (300 kvm) så hon kan trava omkring bäst hon vill härinne :) Vi har lagat en god middag bestående av laxspett m.m och sen har vi bastat. Det var riktigt skönt! Nu spelar Björn WoW och jag och Svea sitter i soffan och bara slappar lite.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Funderade på att kolla på schlager och äta nåt kanske med Tom & hans tjej och Jonas och hans tjej om de också vill vara med...fast jag vet inte. Det låter jobbigt också...skönast att bara va själva...å slippa se schlagern :)

I måndags var vi förresten och testade den nya turkiska restaurangen här i stan, "Tusen och en natt". Jag åt en adana kebab som var nästan lika god som i Turkiet och Björn tog en shishkebab. Jättebra ställe faktiskt och att sen kyparen hade samma ringsignal på mobilen som jag har - Cakkidi, gjorde ju inte saken sämre :P

Snart är det påsk. Får se vad som händer då. Björn ska i alla fall upp norrut och jag blir kvar. Det ultimata vore ju om syrran och mamma kom och hälsade på! Fyyyy va kul de vore! Men det går väl bara att drömma om... :(

Grodan

Idag är man seg! Blev utgång igår. Jonas hade inflyttningsfest. Sen var vi på Aveny. Det var kul!
På eftermiddan var jag, Björn, Ekke, Tom, Jonas, Jocke och Lappen på O`learys och åt middag och kollade på hockeyn. Vi hann med att spela lite bowling också. Jag kom sist! Björn var kung! :)

Om vi går mer tillbaka i tiden så kommer vi till fredagen och då jobbade jag först till klockan 17. Var tvungen att stänga dagiset då. Lite ovanligt att få göra det när det bara är 3e dagen man jobbar där men det gick bra! Från klockan 14 så var jag ensam med 6 st 3-åringar. Lite stressigt, men det funkade! :) Sen var vi hemma hos Björns föräldrar och åt middag. Det var gott!

Svea är skendräktig. Hon har en plastgroda som sin bebis. Hon bar till och med me sig den i munnen under hela kvällsprommisen. Det jobbiga är att hon ska bädda till den här grodan hela tiden. Så hon har bitit sönder hela sin bädd och sen så har hon bitit sönder i påslakan i småbitar och sen bäddat ner grodan där också...hmm. Sen är hon allmänt deppig och äter ingenting. Detta tillstånd kan vara i flera veckor!!!! Suck......

Nu ska vi köpa oss en subway macka och kika på "Berätta inte för någon"

I survived

Jag överlevde fredagen! ;) Jag, Björn och Ekke var på födelsedagsfest hos Patrik som bor här i huset brevid. Det var ganska trevligt. Sen drog vi ut på Oscar, där det var open mind. Det var mindre roligt,så vi åkte hem redan vid 1-tiden.

I lördags var jag och Björn ute i Birsta och kikade i lite affärer. Köpte nya sovrumsgardiner och klockradio etc. Sen kl 18 så var det tårtkalas hos Ekke. Jonas, hans tjej Helena, Tom, Lappen och Jocke var där. Skoj! Ekke och Helena och Lappen var ut på krogen sen på kvällen. Själv var jag inte det minsta sugen på en 2-dagars.

I söndags var vi ute i Björns föräldrars stuga i Krånge igen. Åkte skoter! Sen på kvällen åts det Urfa kebab med bulgur och haloumi ost och grejer. Mycket gott! :)

Nu är det vardag igen vilket betyder jobb och träning. Jag och Ekke var på 75-minuters activiospinning igår och idag blir det vanlig spinning. Sen ska jag se top model. Håller på med 3 säsonger samtidigt, hehe! Missade ju S8 när jag var i Turkiet, och så tycker jag det är så segt att de bara visar 1 avsnitt varje vecka av S9 så jag tog hem alla avsnitten och tillsist har jag börjat med S10 som går i Usa just nu :)
Top model e klart bästa programmet! :)

RSS 2.0