Frisören

Har äntligen hittat en bra frisör här i Sundsvall!!! Färgen blev jättebra och dessutom var hon hur trevlig som helst. Vi hade massor att snacka om. Dels så var hon från Luleå och sen hade hon varit i Marmaris 3 ggr och brukade hänga på High end, sen så hade hon en vovve också......Dit ska jag definitivt gå fler gånger. Brukar ju alltid va missnöjd och tycka att håret blitt för gult men nu är det perfekt! :)

Har lite träningsvärk idag. Jag och Ekke var ju på bodypump igår. Bra att han blivit så medgörlig så jag kan "lura" med honom på alla möjliga pass :P

Idag käkade vi stinas kyckling och potatisklyftor med sourcream & onion smak. Det var supergott!!!!

Körigt

Har äntligen kommit igång med att träna igen. Igår vart det spinning och idag body pump. Får ju gratis träningskort på Helex genom jobbet, så det är klart man måste utnyttja det :)

Jag som tjatade om att det var lugnt på jobbet förra veckan men nu är det motsatsen. Ungar i överflöd. Idag var det så körigt så man inte ens fick sig någon lunchrast. Fast jag tycker det är bättre såhär, tiden går mycket fortare.

Idag fick jag "min" laptop också. Tycker det känns dumt att kalla den min men Björn säger ju att den är min så... :)
Imorrn ska jag till frisören och fixa utväxten så jag måste ta ut mina extensions ikväll och sen ge dem till Nina imorgon så hon kan sy på nya ringar och sen ska det sättas in igen på fredag.

Jag och Jariya

image8


Mysvovven

image9

Helgen

I helgen grejade vi på i hemmet. Var på Ikea 2 ggr. Känns nästan som om vi bor där. Sen i lördagskväll så var det lite fest här. Lugn tillställning, bara jag, Björn, Jonas, Erik, Jocke (ett tag), Tom & hans tjej, Marie och Matte och hans tjej. Spelade lite 3man och våghals m.m sen drog vi ut på Aveny. Var jättemycket folk men ändå inte kul. Jag och Björn skulle dra vidare till Espan vid 02-tiden men då visade det sig att de stängde då, så det blev Big Boy istället och sen sova.

Igår var Björns föräldrar förbi en sväng, sen gick vi långprommis med Svea och sen köpte vi pizza från Sörberge :) Den var god! På kvällen kikade vi klart på "Underbar och älskad av alla" och sen Spun.

Idag har det vart jobb igen och sen träning på step in...eller just ja, Helex heter det ju numera. Sen har jag hälsat på Jonas lite och nu är det snart dags att sova. Björn jobbar kväll så han kommer inte hem förrän efter 12 nångång :/

Lite bilder på vårt vardagsrum...Jag gillar inte tyget på nackkudden till soffan, men den går väl att klä om kanske! :P

image5

image6

image7

Ny soffa

Igår fick vi soffan! Den är riktigt snygg och STOR! Svea ser ut som en liten chihuahua när hon ligger i den..nästan ;) Vi fick 10 % rabatt på den också för att vi köpte skyltexemplaret. Det var ju drygt en tusing så det är inte fy skam, dessutom fick vi nackkudden som var värd 700 kr på köpet. Hemmet har börjat bli riktigt snyggt nu. Tavlorna är kvar att sättas upp, sen vill jag ha en jättefin dörrmatta som jag sett och så funderar vi på en digital fotoram (eller vad man nu kallar det) + lite andra smågrejer bara. Men vi får väl se när det blir av, lönen för nästa månad var ju inte så mycket att hurra för direkt...tyvärr :/
Såhär ser soffan ut fast vår är svart. Tycker inte den ser så stor ut på bilden men den är 3,19 meter i alla fall ;)



!image4

Var jättesegt på jobbet idag också, bara 4 barn. Lär inte vara nå bättre imorgon och då jobbar jag sent också :( Tur att det är fredag i alla fall

RSS 2.0