Nya tag

Okej då, dags att sluta sura och uppdatera lite kanske.

Får se om jag kommer ihåg om det finns nåt att berätta sen sist då. Påsklovet slutade ju i alla fall i söndags men jag hade inte så mycket till lov för jag jobbade. På fredan åkte vi till Bergeforsen för att en kille skulle komma och kolla på Björns bil. Han köpte den också så det var ju bra. När vi ändå var där passade vi på att stanna på middag också, sen spelade vi Trivial pursuit. Tjejerna mot killarna! Jag och Biggan vann! :)

Sen på lördan köpte vi Trall till balkongen och det blev riktigt fint faktiskt. Lite pillrigt att få det det bara. Nu är jag sugen på att klä insidan på balkongen med nåt tyg, men det är ett litet projekt det för man måste ju snickra till en ram först + lacka tyget. Så vi får se hur det blir med det.

På söndan tog vi oss äntligen iväg och såg på "Män som hatar kvinnor" och den var bra men inte lika bra som boken såklart.

I måndags skulle jag iväg till skolan men så ringde de och frågade om jag kunde jobba och med tanke på att man bara får halva CSN-pengen i slutet av maj så kände jag att jag var tvungen. Jobbade hela tisdan också och sen på onsdag så var jag först i skolan till 12 sen började jag jobba kl 12:30 och likaså idag. Imorgon blir det heldag med jobb också.

Det jobbiga e att skolan ligger uppe/bakom Norra berget och jobbet ligger uppe på Södra berget så det blir lite svett som lackas och särskilt när jag bara har 30 min på mig. Men då gör man ju bort dagens motion och kan skippa Helex med ganska gott samvete i alla fall :)

Skönt att det äntligen är helg imorgon. Jag skulle behöva gå till frisören på lördag kanske, har ju inte hunnit i veckan och nästa vecka ser lika fullspäckad ut. Redovisning av grupparbetet på måndag, sen seminarium på tisdag tror jag och så är det nån skola på onsdag också och på valborgsmässoafton ska jag jobba 9-17.
Den 1:a maj ska vi på nå Rockkonsert-grejs i Gärdehallen. Dia Psalma, Dead by april och Mustasch m.fl spelar.

Provade nyss mina fina nya Tretorn gummistövlar som jag hämtade ut idag. De är vita me nå blomgrejs och snörning bak. De passade perfekt! :) Fick 500 kr av Björns mamma för att köpa mig ett par. Snällt! De tyckte väl att jag behövde ett par såna för att passa in i deras friluftsfamilj bättre :) Å jag hade ju faktiskt tänkt ända sen i höstas att jag skulle köpa ett par, för det är ju perfekt att ha när man e ute med Svea i skogen + på jobbet.

E sugen på att vara med i "Vårruset" den 2a juni med klassen också fast skulle helst vilja ha med mig Marie också, men hon verkar inte va lättövertalad

Nu har förresten våren äntligen kommit hit också. Gräset börjar bli grönt på vissa ställen och det blommar lite här och var. Idag var det 15 grader i skuggan. Härligt!!!!

.

Det är bara misär just nu så jag orkar inte uppdatera.

**Turkiet-minnen och längtan**

Framåt våren/sommaren så blir alltid Turkiet-abstinensen större. Får hoppas det blir en sväng dit i sommar också. Tills dess får jag kika på bilder och minnas mina 2 bästa somrar där :)

Sommaren -06. Hyrde lägenhet i Beldibi (Marmaris)  tillsammans med
Kajsa och sen dök även systrarna Forsberg (Sus och Emelie)  upp och det var väl tur det :)



Första tiden längtade jag mest hem för jag trivdes inte i den läskiga lägenheten, men sen när Tom & Jocke kom ner på 2-veckors besök så ljusnade allt och vi hade verkligen skitkul. Då kändes det som riktig semester med bad & sol & fest & roadtrip.



Det blev lite tomt när de åkt hem och jag spenderade oftast vardagarna i Mugla eftersom jag inte vågade va själv i lägenheten och på helgerna var vi i Marmaris. 3 månader gick fort men vi hade mycket kul. Mysiga balkongfester med Emelie och Sus sen skulle man gå den mindre trevliga vägen ner till stan och vi gjorde alltid ett stopp på Shell först ;) Minns särskilt kvällen då vi hade med oss vår häxblandning ner till bargatan....det var kul det ;)

Sen i september så flyttade jag till Mugla permanent och stannade där tills sista oktober. Mugla är underbart!



Besökte fina Izmir



och spenderade många härliga dagar på stranden i Akyaka




Sommaren -07 var det dags igen men inget Marmaris den här gången utan Mugla direkt. Hade lite småtråkigt eftersom jag mest var själv men ibland blev det att åka till Marmaris och träffa tjejerna. I mitten av juni tex, då kom min arbetskompis Jannika ner med ett gäng



Sen gjorde jag världen jobbigast bergsvandring också. Minst 35 grader varmt och vattnet tog slut och det var ormar och stora spindelnät och tistlar som skrapade ben & armar blodiga. Riktigt Indiana Jones äventyr ;)



I slutet av juli kom Jonas och Tom ner för 2 veckors semester. Vi bodde först i Marmaris, sen i Akyaka och sen i Istanbul. Hann även med en tur till Rhodos också efter som jag ändå var tvungen att skaffa mig en ny stämpel i passet.





När de åkte hem till Sverige så stannade jag i Istanbul ett tag och besökte några bekanta. Hade jättetrevligt och gjorde bla mitt första besök på underbaraste nattklubben Reina.
Sen åkte jag tillbaka till Mugla och stannade en vecka eller två men min längtan tillbaka till Istanbul var för stor så jag åkte dit igen och hade det jättekul även den här gången.
När jag var i Mugla så blev det Akyaka varje dag. Jobbade även lite på ett hotell där och tog hand om barn, men det är inte så mycket barnfamiljer som åker dit så det blev inte alltför ofta. Dagarna på stranden i Akyaka var i alla fall underbara. Började alltid morgonen med en god frukost där på solbädden - färskpressad juice, ostar, bröd, ägg *mmm* Sen låg man där med en god bok och bara njöt.....

Sen gav jag som förslag till min pappa att han skulle komma ner till Istanbul och fira min födelsedag med mig och han nappade :) Ett tag innan han skulle komma åkte jag upp till Istanbul och bodde med en familj jag känner och sen när han kom så blev det fint hotell uppe i Taksim.






Sen stannade jag kvar i Istanbul lite drygt en vecka till efter att pappsen hade åkt hem och den 30 september tror jag det var så flög jag hem till Sverige igen och tro det eller ej, då längtade jag faktiskt hem litegranna. Det har aldrig hänt förut då det var dags att åka hem. Det brukar alltid vara ångest och tårar och jobbigt, men nu kändes det helt ok :)
E så glad för de gångerna jag bott i Turkiet flera månader, det är nog bland det bästa jag gjort i hela mitt liv :) Som läget är idag så nöjer jag mig dock med någon eller några veckor där...








Motivation = 0

Helgen har gått i lugnets tecken. Jag borde ha pluggat mer, har bara skrivit inledningen än och skiten ska redovisas imorrn. Kan ju konstatera att det är ganska kört!!!

I fredags var vi bjudna på Påsk-buffé hos Björns föräldrar. Blev en vecka tidigare eftersom de åker norrut på torsdag. Det var trevligt och gott i alla fall.

Igår var vi i Krånge och grillade m.m. Alltid skönt att komma ut men vädret var inte det bästa, lite duggregn och så. Sen var vi och provkörde en bil. Björn är less på sin provisoriska bil nu så han kanske slår till på den andra imorrn.

Ikväll har vi varit på bio och sett Clintans film  "Grand Torino". Den var bra!

Å just ja...årets nyhet också; Tom ska bli pappa i Oktober! Starkt jobbat Totte!!!!





Min framtid

Hittade den här "utmaningen" på en blogg som jag läser ibland och tänkte prova. Resultatet blev lite skrämmande. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det :P


* Gå in på Google bildsök

*Sök på ditt födelsedatum (dag och månad) (21 september för min del)

*Ta den andra bilden och ladda upp

Bilden du ser är din framtid.

Här är min:


RSS 2.0