Skräp

Över en månad sen senaste inlägget. Det är ett tag sen det.
Hög tid för en resume av den tiden då....

Påsken tillbringades ju i Luleå och det var skitbra som vanligt! Åt godaste indiska maten på Diamant, promenerade till Gråsjälören, träffade mamma, mommi, johanna, ante och anna. Pappa var tyvärr inte hemma.

Helgen efter det var Björns föräldrar i Egypten så då passade vi på att låna huset. Det är alltid mysigt. Vi bastade och grillade m.m

På vardagarna har det bara varit jobb som gällt. Förra helgen blidde det lite partaj på fredan. Var ute med Diana och Jariya på Oscar. Mötte upp med Björn också för han var där med klassen.

Den helgen gick vi en prommis runt Sidsjön med Tom, Nina och Emmy. Satt och fikade där i solen också. Det var väldans trevligt. ¨

Nu i helgen blev det lugn hemmakväll på fredan, sen Birsta på lördan. Köpte bla några nya gardiner. Byta gardiner är ju det tråkigaste som finns för då måste man använda strykjärnet :P Använder det endast till gardiner nämligen.
På kvällen blev det utgång med Ekke och Gabbi. Trevligt att Gabbi är tillbaka. Hon har ju varit hemma i Piteå i en månad för att hon hade praktik i Sunderbyn.

Imorrn är det jobb som gäller igen. Ska bli rätt kul. Jag bor typ i målarrummet. Kanske borde bli ateljerista istället :) Just nu har jag satt igång lite skapande av skräp...å vilka grejer man kan göra av några toarullar och förpackningar. :)












 

RSS 2.0