Helgen med systeryster

Dags att skriva några meningar om helgen då syster var här kanske. Har inte orkat göra det förrän nu. Nu känns ju allt lite lättare eftersom att det är fredag imorgon :) Har jobbat sena dagar, till 17 och 17:30 hela veckan, så det ska verkligen bli skönt med lite ledighet..fast jag ska inte klaga, e så glad att jag får jobba :)

I alla fall så kom ju syrran och Ruud hit i fredags och då for vi ner på Bite Line och åt. Blev lax för mig, biff för Johanna, Tacobuffè för  Ruud och hamburgare för Björn. Gött!
Sen var det meningen att vi skulle bowla men det var helt fullt så istället åkte vi hem för att kolla på den 5:e Johan Falk filmen, som var lite av en besvikelse.

På lördagen steg vi upp ganska tidigt och begav oss till Birsta. Jag och Johanna tog en sväng i Ikanohuset medans Björn och Ruud var på nån tråkig "kill-affär". Jag tog fram min godhjärtade sida och sponsrade ett par snygga vinterstövlar till syrran, trots att jag såg ett par stövlar som jag gärna hade stoppat ner mina egna fötter i :P Kommer inte ihåg om Johanna köpte nåt mer men jag köpte bara ett diadem i alla fall.
Sen mötte vi upp med grabbsen på Ikea och så blev det korv-lunch där. Snacka om billig och god lunch - 2 varmkorvar + hur mycket läsk man vill för 15 kr :)
Jag och Johanna skulle egentligen ha tagit en sväng på stan sen men regnet öste ner. Björn och Ruud skulle ha gått till gymmet men det stängde tidigt, så vi blev hemma allihopa....lagade lite mat - Fläskfilè och pommes och så spelade Ruud och Björn "Punch out" på wii.

Sen efter kl 18 så kom vår första fest-gäst Ekke och strax därefter dök Jocke upp. Då spelade vi lite frågespel - Hur fan visste du det? Sen kom även Gabbi och Jukka och då spelade vi Våghals 2. Det var verkligen skitkul!!!! Ruud skulle bla ringa ett taxibolag och säga att han glömt sin mormor/farmor i en taxi....haha.
Sen gick vi alla ut på Memento.

Söndagen innebar bara Dekadens i soffan och pizza. Vi kollade på sista Johan Falk filmen och den var skitbra :)

Imorgon slutar jag jobba kl 16 och på kvällen ska jag på Allstar och på lördag blir det bio - 2012 :)

Sthlm

Stockholmshelgen har varit helt uuuunderbar! Känns trist att vara tillbaka i vardagen igen.

Vi kom fram runt klockan 13 på fredagen. Hade turen att hitta ett billigt garage som bara kostade 120 kr per dygn!! Dessutom låg det inte långt ifrån vårt hotell. Som förövrigt var jättemysigt. Kan verkligen rekommenderas. Det ligger en gata ovanför Sveavägen. Fräscht, fint, ganska billigt och frukost ingår! :)
http://www.rexhotel.se/

Vi började med att gå till den persiska restaurangen "Hatam" och äta lunch. Det är sååå gott där. Fick mig min smaskiga Ghormeh Sabzi som är en lammgryta med bönor och grejer. Sen checkade vi in på hotellet, pustade ut lite och begav oss ut på stan. Mitt första mål var att hitta de obligatoriska strumporna som jag alltid brukar köpa på "Top Shop" men nu fanns det inga förutom 2 par med julmotiv!!! Så det blidde inga strumpor...o inget annat shoppat den dagen heller......
På kvällen tog vi en cider/öl på Skeppsbar som ligger i Gamla stan. Vi hade först tänkt äta där också men det var ett riktigt skumt hak, så det fick räcka med en dricka. Middagen intogs istället på Texas i Kungshallen. Billigt & gott. Rekommenderas också!

På lördagen åt vi frukost på hotellet sen gick vi till plattan för att möta upp med Amir. Lunchade lite med honom och sen gick vi mot Södermalm för att kolla in lite butiker där. Hittade fina vantar på Grandpa och en fin mössa på Tjallamalla men inget av plaggen fick följa med mig hem. För dyra!

På kvällen blev det middag på Pizzahut och sen gick vi på
T.G.I friday`s och tog två drinkar, en Mojito Strawberry och en 77 Sunset strip som kanske är den godaste drink jag någonsin smakat :P (A flashy blend of gin, rum, vodka, triple sec mixed with pineapple juice and grenadine toped with lemon- lime soda).
Måste säga att jag gillade fridays, har ju aldrig varit där tidigare. Men det var ett väldigt soft ställe att sitta och ta sig en drink på..väldigt blandade åldrar, folk hade med barnen dit och så fanns det gamlingar också :)
Sen gick vi hem och somnade till Discovery channel.

På söndan så checkade vi ut från hotellet och tog med oss väskorna till bilen. Sen promenerade vi till Naturhistoriska. Hade jäkligt ont i fötterna sen eftersom jag inte valt de mest bekväma skorna. Vi orkade inte kolla nåt på utställningarna för det har man ju gjort tidigare, utan meningen var att vi bara skulle på Cosmonova, för där har aldrig jag varit. Var lite skeptisk till att det skulle vara nåt särskilt och se men det var ju skit-coolt!!!!! :P Vi såg en film om universum och rymden. Vill definitivt dit och se nån fler film!!!
Sen tog vi tunnelbanan tillbaka till stan och så gick vi runt där lite...mitt shoppande hade ju inte gått så bra så jag tänkte göra en sista försök och så råkar jag hitta världens finaste klänning på Blue Fox!!!!!!!!!!!!! + att jag köpte en julklapp där till min syrra. Eller hon kanske ska få den redan till helgen...får se :)

Ja det var en himla trevlig helg i alla fall. Det var ju min födelsedagspresent från Björn. Så tack för allt plutten!!!! :)

Nu e det jobb som gäller och på fredag kommer syster hit. Ska bli kul!!!

RSS 2.0