What`s new?!

Jag är verkligen dålig på att uppdatera bloggen men nu tänkte jag ge mig på att knåpa ihop ett inlägg medans Björn är och tränar. Då kanske tiden går fortare så att jag får middag snart! Är dödshungrig!! Har bara druckit Nutrilette idag, inte för att jag bantar eller nåt utan för att lunchen på dagis blitt så dyr, så jag tänker undvika att äta mat där i så stor utsträckning som möjligt. Om man äter varje dag så kostar det ungefär 800 kr och det är mycket på den fjuttiga lönen man har. Sen är ju inte maten den bästa alltid och det är definitivt ingen matro. Kladd och gegg och stress. Önskar verkligen att det var som förut, att maten är gratis om man äter pedagogiskt..
Fast är det nåt RIKTIGT gott käk som i måndags då det var blodpudding, då kan jag inte hålla mig ;)

Ja det är säkert bra för figuren också. Sitter just nu i ett par jeans som jag inte haft på flera år..så det e ju inte fel det.. :)

Förra helgen var vi i Bergeforsen på fredan. Björns föräldrar var på nån antikmässa i Sthlm, så huset stod till vårt förfogande. Vi åt världens bästa pizza från Indiana i Sörberge. Den är så jäkla god!!!!! Tog en Hawaii as usual. Sen softade vi och bastade.

På lördagen var det dags för klassfest/middag här hos mig. Ett gäng brudar anlände och så spelade vi spel och hade trevligt, sen avslutade vi kvällen på Aveny.

Det känns verkligen skönt att det är helg i morgon. Trots väldigt lite barn så har den här veckan varit jobbigt. Idag var min enda tidiga dag den här veckan och då ringde chefen igår kväll och frågade om jag kunde jobba på en annan fsk efter att jag slutat idag men jag sa nej...var ju tvungen att stänga istället för att sluta tidigt i måndags, så det fick räcka...

Idag tog jag en snabbis på stan. Köpte 2 böcker på bokrean. "Elsas mode" av Sofi Fahrman och "Ego woman" av Carolina Gynning.





Just ja, det har ju vart Alla hjärtans dag också. Jag fick pengar till en klocka av Björn. För min fina har ju gått sönder. Har köpt en budgetklocka på Guldfynd som fungerar tills jag hittar en jag VERKLIGEN vill ha och det har jag nog gjort nu. En "Fossil" :)
Vi var och käkade på Mercat Cross också. Hade ju biosupe-biljetter dit. Det blidde inte så mysigt för det var en massa fyllon där :P + att man inte fick välja mat, man fick inte ens 2 alternativ, utan det var kycklingfile som gällde. Som tur var så var det ju gott men ändå...nåt alternativ hade ju vart kul.

Sista helgen i januari

Så var det måndag igen då. Det var jäkligt kallt att gå till jobbet imorse. -27 grader stod termometern på. Det tar väl ungefär 25 minuter att promenixa dit så det kändes kan man säga. Nu är det inte lika kallt längre och det snöar massor igen. Vi har sååå himla mycket snö nu. Kommer att ta lång tid för den att smälta bort.

I fredags var jag och Björn på middag hos Nina och Tom. Fick träffa lilla Emmy för första gången och hon var väldigt söt. Hur som haver så var det i alla fall en väldigt trevlig kväll med prat och god mat.

I lördags trotsade jag kylan och gick till stan en sväng. Skulle kolla efter ett par leggings på Lindex. Har sett dem på deras hemsida men de fanns tyvärr inte i butiken. Köpte däremot en söt body och ett par byxor till Emmy. Tänk vad mycket söta baby-kläder det finns, det e ju nästan så att man blir lite sugen... ;)

På kvällen var det dags för Ekkes 30-års kalas. Det var vi, Jonas, Helena, Jocke, Lappen, Paxx, Diana och sedan också Jockes tjej, Gabbi, Jukka och en kompis till Diana. Där fick vi också god mat. Förrätt och varmrätt. Efter 12 nångång så drog vi ner på MP. Det var väl rätt ok där.

Kläderna jag köpte till Emmy



Middagen hos Tom & Nina



Tom och Emmy


RSS 2.0