Vurpa

Jag är ledig imorgon! Inte helt fel, fast det hade inte gjort så mycket om jag hade jobbat heller. För jag trivs ju så bra där!

Igår hade vi lite partaj här. Deltagarna förutom värdparet var Ekke, Matte, Jessika, Sari och Viktoria. Vi testade Memento och det var väl ganska ok där. Väldigt blandat klientel kan man säga :P
Rickard Herrey var där och sjöng karaoke också..weeee! Haha :P
Jag råkade vurpa på dansgolvet och det var VÄLDIGT pinsamt måste jag säga!!! Huvva! Kom inte och säg att jag var för full för det var jag inte! Däremot hade jag för höga klackar och det var blött på golvet!!! :)

Nu väntar jag på att Björn ska komma hem och visa nybilen och så ska vi ta en liten provtur :)

Filmtips förresten: Johan Falk GSI och Johan Falk Vapenbröder. Jättebra faktiskt, särskilt den sistnämnda, fast man bör se GSI först.


Sålt bilen

Så är man ännu ett år äldre då. Tiden går fort! Tur man redan har gjort bort åldersnojan för några år sen. Nu vet man att det bara är att acceptera läget! :)

Hände inget särskilt kul på min stora dag. Jobbade bara. Fick en slant av mamma, ett presentkort på Birsta city av Björns föräldrar och så resa & hotell i Sthlm av Björn.

Nu har Björn sålt bilen också! Det kom plötsligt. Han har hela tiden känt att han inte e 100 % nöjd med det så då la han ut den på blocket och fick napp direkt. Så nu blir det att inhandla den 4e bilen på ett halvår typ! Han ska gå tillbaka till BMW..det är nog den bästa bilen det. Så då kanske det blir en resa till Hjo på söndag....

Nu ska jag nog sova

Natti natt

Flickan som lekte med elden

I fredags var vi och såg på "Flickan som lekte med elden". Den var bra. Tur att man inte måste vänta så länge på den sista delen.."Luftslottet som sprängdes". Den kommer tydligen i November.
Har ju i och försig läst alla tre böckerna men tycker ändå de lyckats bra med filmerna, böckerna är ju ganska tjocka och de har verkligen lyckats få med mycket i filmerna.

Igår var vi ut till Svartvik och kikade på vad som fanns där. Var tvungen att göra det, för det hörde till en skoluppgift. Måste dock säga att det var väldigt fint där, finns ju en herrgård med restaurang och cafè och grejer + en massa gamla byggnader och sånt.
På kvällen tog jag med mig min persiko-cider och gick och hälsade på Ekke. Han bjöd på en drink också och så kollade vi musikvideor, pratade och kollade på gamla foton. Det var trevligt! :)

Idag har vi gått prommis med Svea runt Lögdösjön. Det var härligt väder och Svea badade en massa :) Sen for vi förbi Björns föräldrar och fikade och så fick jag födelsedagspresent av dem. Vi fick även med oss älgfärs, potatis och äpplen.

Imorgon fyller ju jag år fast jag ska inte ha mitt "kalas" förrän på lördag :)







Slut

Min praktik är över nu!!!! Hallelulja! :)
Läraren var ju på besök i måndags för halvtidsbedömning och då sa jag som det var, att jag inte fick ut så mycket
av att vara där eftersom de inte kommit igång med sin verksamhet än och inte kommer att göra det inom de närmsta veckorna heller, så jag får jobba istället. Härligt!!!

Vi har varit och gått prommis med Svea uppför Sidsjöbacken. Ganska jobbigt men det är fin utsikt när man kommer upp :P och fint att gå däruppe också :)

På fredag blir det bio - "Flickan som lekte med elden"

Svea uppe i Sidsjöbacken





Nej nej nej

Å nej, helgen är redan slut! Börjar klockan 07:00 imorgon också så man måste ju ta sig i säng snart. Men det är alltid svårt att somna i tid på söndagskvällarna.
Tänk om man kanske kunde orka börja vara nyttig imorgon och ta sig till Helex. Det är ju premiär för det nya passet "Indoor walking". Det vore ju kul att testa.

Igår var vi en snabbis till Birsta. Jag köpte 2 par örhängen på Vero Moda och en mössa på MQ. Sen åkte vi till Björns föräldrar och åt Tjäder med rotsaksgratäng. Det var helt ok, men det är ju väldigt mycket viltsmak så det blev inte någon ny favorit för min del. Tackar vet jag älgkött. Det e mums det :) Björns pappa hade lyckats skjuta en älg under älgjakten så om några veckor kommer vår ranson av kött och köttfärs. Det blir bra det för nu gapar frysen tom.

Idag har det varit soligt och fint väder så vi tog en prommis till Bureplatsen uppe på Norra berget. Hade med oss lite lunch och satt ute och åt där. Svea träffade en snygg hundkille också :)

Har kollat på 2 filmer i helgen också. Först Grace, som min kära syster tipsade mig om. Hon sa att hon tyckte den var så himla obehaglig och eftersom min syrra är skräckfilmsfanatiker så hade jag ju höga förväntningar :P Den handlade om en kvinna som födde en död bebis och sen började den leva i alla fall fast en var halvrutten och den drack inte mjölk som vanliga små bebisar, utan blod!!! Hehe...den var ingen höjdare om jag säger så :P
Andra filmen vi såg var Brüno och den var kul! Inte lika skoj som Borat men längesen jag skrattat så mycket när jag sett en film (måste vara när jag såg Borat : )

Ett sött torp uppe på Norra berget



Bureplatsen



Vy över stan. Sidsjön som skymtar där i bakgrunden :)




Medelhavsbuffe

Jaa, jag har överlevt den här veckan. Det var på håret. Det här har nog varit den längsta veckan nånsin.
Det är faktiskt inget fel på stället i sig, alla är trevliga och barnen söta men som sagt, att jobba gratis är inte kul.
På måndag kommer min lärare så då är det bedömning och jag hoppas att jag kan korta av praktiken med åtminstone en eller två dagar. Vi får se vad hon säger...

Ikväll har jag och Björn käkat middag på Innergården i 1891. Jag åt medelhavsbuffè och det var så jäkla gott!!!!
Tomatsoppan var den godaste jag nånsin ätit!! Sen fanns det tex paella, halloumiost, pizza, nån sorts vitlöksbröd, nån annan ost, börek, fetaost, rostbiff, pasta med lax osv.....
Det är så himla mysigt ställe också :)
Björn tog jalapeno-marinerad fläskfilè med klyftpotatis, majskolv och bearnaisesås. Det var tydligen inte helt fel heller.

Får se vad som händer resten av helgen. Det ryktas om middag hos Björns föräldrar imorgon. Det var skitlängesen jag åt middag där nu. Orre eller Tjäder skulle det tydligen bli..hmm...har aldrig testat det, men det kanske e gott....



Jobba gratis

Måndagen är över. "Bara" 4 dagar kvar!!! Eller 9 totalt!
Praktiken började idag och jag är redan less. Hamnade på en småbarnsavdelning och det kommer inte att ge mig någonting..tyvärr!! Då hade jag lika gärna kunnat jobba på mitt ställe hela tiden...och fått lön för mödan!!
Jobbade på "mitt" ställe idag efter praktiken också, så det har varit en lååång dag och jag är jättetrött nu. Hoppas jag somnar snabbt... :)

I fredags sov vi i Krånge. Det var sååå mysigt. Vi grillade kycklingfilè och åt potatis, bröd, sallad och sås till det. Sen spelade vi lite spel och kikade på en film på laptopen. Det finns ju ingen elektricitet så det är levande ljus och kamin som gäller. När vi vaknade på morgonen så öppnade vi bara stugdörren så fick Svea vara ute och springa fritt i 2 timmar. Då var damen nöjd och trött sen :)

Runt lunch for vi hem och duschade och sen gick vi på stan..för första gången på jag vet inte hur länge. Det blir aldrig att man går på stan, det är nästan bara Birsta som gäller.
På kvällen tänkte vi gå ut och äta på Biteline men det var fullt där pga fotbollen, så det blev hemmamiddag istället.

Igår gick vi långprommis med Svea upp mot Norra berget och Granloholm osv. Det var jättehärligt väder. Man kunde gå i linne.

Det har förresten öppnat en ny nattklubb här i stan. Memento palace. Det är farmen-Özcan som har hand om det. Måste dit och kolla läget nån helg. Det ska tydligen vara rockbar och karaoke osv...
Låter ju lovande.
De har lagt ner O`learys som ligger i stan också. Bra tycker jag. Då finns det ingen risk att hamna där nån kväll...det var alltid skittrist. Men de ska öppna Allstars i samma lokal istället, så det blir väl samma sak ungefär..

Nu ska jag sova!
Natti natt!

RSS 2.0